frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Mår bättre nu.

Publicerad 2015-12-14 20:42:00 i Lungcancer,

Nu får jag pusta ut lite. Jag kräktes sista gången samma dag jag hamnade på sjukhuset och har nu sluppit kräkningar i hela två veckor. Kryss i taket. Är förståss trött och har ont. Höften värker för det mesta. Har morfinplåster men får nog dubbla styrkan. Är lägre nu än med tabletterna men dom ska väl öka försiktigt genom att jag var så dålig nyss. Lika Tarcevan verkar funka med den högre dosen. Blev lite röd efter badet men det gick ner till dagen efter. Inga hudutslag förutom två små knottror. Äter även kortison nu ett tag o ser ansiktet har svullnat lite. Vet inte om jag behöver den mer än några veckor till. Sattes in på sjukhuset. Ksk Lotte ringde och kommer att ringa denna vecka oxå. Känns skönt med uppbackning därifrån.

 
När jag kom hem fick jag fina blommor o en skyddsängel från släkt o vänner. Fyllde gubevars 63 år på hemkomstdagen. 
 
Så här ser knappen ut som jag har på benet/höften. Skyddar den med speciell salva o kompress så det inte ska gå hål i huden. Kan bli svårläkt då om jag har otur. Man kan tro det är mitt bröst, men då har den halkat långt ner haha.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela