frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Kort promenad

Publicerad 2014-02-03 18:44:00 i Betraktelser,

 
Äntligen har det blivit lite värme. Skönt att se det droppar från  taket igen. 
Det är lite jobbigt att ta promenader på kullarna nu. Varje gång jag går iväg så har snön blåst ner i spåren så jag får treva mig fram lite. Känna efter vart det är lite fastare under snön. Är inte så djupt men tar ändå på krafterna. Innan blåsten kunde jag följa några skoterspår en bit och mina stigar, så då gick jag ca en km men de sista dagarna trussar jag 100 m innan jag vänder. Och får stanna flera gånger o pusta ut.
 
Nu har jag arbetstränat några veckor och denna vecka börjar jag jobba 25 % på "riktigt". Känns både roligt men även lite konstigt eftersom jag varit sjukskriven snart 10 månader. Har även funderat på annat jobb där jag kan vara kortare dagar. Nu känns det väldigt drygt med hela kvällar. Skulle föredra jobba 3-4 timmar per gång/dag. Har pratat med chefen men vet inte om han kan fixa det. Vi får se.
 
Ser att jag inte berättat om senaste proverna. Gjorde en lungfunktionsundersökning, flera egentligen.  Dom visade att mitt syreupptag är 40 % och tidigare  visade syresättningen i blodet på 87-98 % men efter en kort promenad i korridoren var den på 87-88 %.
 
Jag ska försöka sätta in några foton jag tog med mobilen i dag. Har försökt nyss men då hoppar jag tillbaka till inloggning och får börja om på nytt.
 

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela