frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Det räcker nu!

Publicerad 2015-10-15 19:05:00 i Lungcancer,

Varit på återbesök till doktorn. Gjorde en dataröntgen förra veckan o fick nu besked....
Började med att jag fick en AT-läkare. Den ordinarie satt på sidan om o kollade. Jag blev fillfrågad före o sa det går bra. Fick rabbla min historia lite snabbt o sen koll av lymfan, hjärta, lungor o ben - höft eftersom jag har ont. Han berättade att förra rtg av levern visade 7 små tumörer o nu var dom 10. Ungefär samma storlek, ca 1 cm. Ingen ökad storlek. Syntes tydligare/klarare nu pga bättre koll när dom röntgade. Tog lite annorlunda denna rtg med lite längre mellan. Nu har jag tyvärr oxå fått en till på botten av höger njure. Binjuren är den vänstra så dom är inte på samma. På tisdag ska dom ta upp mina bilder på rtg ronden. Och beslutar då vad som ska göras. Ev operation, ev byte cyto. Vi får se. Men nog kan man hålla sig för skratt. Har oxå varit till kuratorn men bara pratat om familjen osv. Inga djupa samtal än. Kanske blir.

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela