frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

1 år i dag

Publicerad 2014-04-17 13:39:36 i Lungcancer,

 
I dag är det skärtorsdag och precis 1 år sen jag åkte in på operation. Kände mig lite ledsen i humöret i går och det är väl för tankarna  på vad som hänt. Kroppen reagerar väl på att det är årsdagen. När jag är ute på kullarna nu igen känner jag att jag är bra mycket bättre än i höstas efter cytostatikabehandlingen. Nu orkar jag gå bättre i uppförsbackarna o behöver inte stanna o flåsa ut lika ofta. Kanske det är att jag går saktare o andas på ett annat sätt. Jag jobbar på med mitt nya jobb och kommer från 1 maj att gå upp till 50 % och se hur det går. 
 
I går var jag oxå till Nya Närvården och en läkare kollade min kropp helt. Tur jag inte är blyg när jag fick ta av alla kläder utom trosorna. Bh använder jag aldrig. Har bara gjort det vid några få tillfällen sen barnen var små och jag var mjölkstinn. Har haft ont i benet i över en månad. Han fick fram att en nerv är i kläm på höften och jag fick en spruta där med en coctail smärtstillande osv. Ska ringa en sjukgymnast o få ett träningsprogram. Han visade oxå hur jag stretchar.

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela