frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Värk igen.

Publicerad 2015-04-08 16:23:57 i Lungcancer,

Har pratat med läkaren när jag gjorde cyto.beh nr 11 över att jag har mer ont i benet än förut. Efter spikningen blev jag fri från värk men sen har den smugit sig på mig igen. Lika som före operationen. Mest under nätterna. Så han skickade mig på en vanlig skelettröntgen som tyvärr visar att metastasen har vuxit lite. Så han skrev en remiss på strålning i Umeå och dom ringde i dag att jag får komma dit till veckan. Blir där 3 dagar med provtagning, läkarbesök och strålning. Få se hur det blir då. Huvudsaken värken försvinner. Inget roligt med ont på nätterna så man inte får sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela