frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Till Östersund igen

Publicerad 2013-04-22 15:37:00 i Lungcancer,

Operationen gick bra men jag har varit mycket trött och okoncentrerad efteråt. Bara att skriva ett sms till mina nära har varit väldigt omständigt. Svårt att hitta bokstäver. Och oftast trycker jag på fel bokstav, det blir nog till att skriva om allt när jag kommer hem. I alla fall så fick jag högt blodtryck och får nu medicin som tar ner det. Har oxå slemlösande att andas in. I morgon eftermiddag får jag åka till Östersund sjukhus. Vet ej hur länge det blir. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela