frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Frukost

Publicerad 2013-04-26 10:59:00 i Lungcancer,

Jaha då har jag fått min morgonmedicin. Jag som inte ätit mediciner förut får nu näven full. Blodtrycket spökar fortfarande och nu ska jag ta fyra olika mediciner och ska reducera salt i kosten. Natrium höjer blodtrycket. 
 
Om allt går som det ska, så kanske jag får åka hem på måndag. Ska bli så skönt. Min rumskompis har precis åkt. Få se om det kommer någon ny i helgen. 
 
Peter kommer inte o hälsar på i dag för han började må illa. Vill inte smitta mig men nog saknar jag honom. Som tur är jag snart hemma. 
 
Idag tog jag en promenad på tre varv,  så det går framåt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela