frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Allt klar för hemgång

Publicerad 2013-04-29 13:38:16 i Lungcancer,

Nyduschad, ätit lunch, bytt till mina kläder, fått medicinlista och andra papper. Även varit nere på mottagningen och blåst i spirometer för att se om jag behöver inhalator, vilket jag inte gör. Nu är det bara Peter som saknas. Då får vi åka på apoteket och hämta ut mina mediciner. Ojoj det är ingen liten lista, 21 tabletter per dag av 9 sorter plus några vid behov. Så blir det nedtrappning så småningom. Distriktan ska lägga om och kolla såret ett tag.
 
Härligt, nu är älsklingen här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela