frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Nya stjärntecken

Publicerad 2013-01-26 11:41:00 i Allmänt,

Satt o sökte bilder på olika stjärntecken och då fann jag ett nytt som jag inte hört talas om. Ormbäraren, och att jag är född i det tecknet istället för skytten som jag hela tiden trott. Undrar då vad ormbäraren står för! När jag läst om hur skytten är så har jag inte känt igen mig riktigt men det kanske är för att jag egentligen är en ormbärare?
 
Här kan du läsa lite om egenskaperna när det gäller det nya stjärntecknet Ormbäraren (engelska):
http://the-red-thread.net/ophiuchus2.html
 
"Skälet: Jorden befinner sig på en annan position i dag än för 3 000 år sedan, när läran om astrologi grundlades. De forntida Babylonierna baserade stjärntecknen på vilken konstellation solen befann sig i den dag en person var född.

Men under de årtusenden som gått, har månens dragningskraft lett till att jorden vinglat runt sin axel. På grund av denna förändring, står jorden och solen i en annan konstellation idag och det är därför som de stjärntecken som vi trodde att vi hade, kan vara fel. Det har skett ett hopp på en månad i stjärnornas positioner."

Nu är ju experterna lite oeniga när det gäller de gamla eller nya stjärntecknen, och jag tror jag ställer mig till den gamla så jag fortsätter att vara en skytt.

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5912226

http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?ArticleID=5919700
 
 

Fakta: Så ser ditt riktiga horoskop ut:

Stenbocken: 20 januari till 16 februari.

Vattumannen: 16 februari till 11 mars.

Fiskarna: 11 mars till 18 april.

Väduren: 18 april till 13 maj.

Oxen: 13 maj-21 juni.

Tvillingarna: 21 juni till 20 juli.

Kräftan: 20 juli till 10 augusti.

Lejonet: 10 augusti till 16 september.

Jungfrun: 16 september till 30 oktober

Vågen: 30 oktober till 23 november.

Skorpionen: 23 november till 29 november.

Ormbäraren: 29 november till 17 december.

Skytten: 17 december till 20 januari.

KÄLLA: kztv10.com.

– När astrologer säger att solen står i fiskarna, så är det egentligen inte fiskarna, säger Parke Kunkle som är medlem av Minnesota Planetarium Society till kztv10.com.

I själva verket är de som trodde sig vara fiskar i regel vattumän, vilket skulle innebära att de i stället för att vara känsliga, medkännande och idealistiska är vänliga, lojala och påhittiga – om man nu tror på astrologi.

http://www.aftonbladet.se/wendela/article8406104.ab.

 

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela