frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Läkaren ringde

Publicerad 2013-05-02 18:20:07 i Lungcancer,

Läkaren ringde i dag och dom har haft en konferens med Umeå  om mig. Dom tog ju prover under operationen och det visade att det inte är någon spridning av tumören till lymfkörtlarna. Det var jätteskönt att höra. Men dom vill ändå att jag går på cellgiftsbehandling i 4 behandlingar med 3 veckors mellanrum. Han skickade remiss till anestesikliniken för att sätta in en portacat. Det gör det lättare att droppa cellgifterna i min kropp. Den sätts in med lokalbedövning. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Monica Flöjt

Publicerad 2013-05-03 09:56:05

KRAMAR
Har inte vetat om att du varit sjuk och opererats. Av en händelse såg jag ett inlägg nu och har läst igenom lite på din blogg. Det är inte lite du gått igenom.
Håller alla tummar för dej och att det går bra med fortsatta behandlingen.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela