frejzans.blogg.se

Mina betraktelser och inspirationer om allt jag ser och hör, upplevelser i tid och rum, funderingar om ditt och datt, som jag vill förmedla till dig som vill läsa mina rader. Jag berättar även om elakingen som flyttade in i min lunga.

Inlagd

Publicerad 2013-04-16 20:51:48 i Lungcancer,

Nu har jag blivit inlagd på sjukhuset. Kom in för att ta lite prover och då sa hon att jag fått ändrad opdag. Det blir i morgon. Så nu har jag fått prata med kirurgen och narkosläkaren och vet vad som händer i morgon. Ska vara klart mitt på dagen och sen ringer dom till Peter som berättar vidare till anhöriga. 
Jag blir väckt på morgonen och får en tablett så åker jag ner. Opererar bort lungan sen bli det några dagar som jag inte kan skriva något för jag får inte ha mobilen med dit.
Jag känner mig trygg med läkarna och vet att allt kommer att gå bra. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Frejzan

Jag är en mogen kvinna med en hel del livserfarenhet. Jag bor med min älskade man och våra två hundar uppe i Jämtland. Ni undrar kanske varför jag kallar bloggen för Frejzan. Jo, helt enkelt för att den äldre hunden heter Freja, ofta kallad Frejsan och vi bor i Z-län. För några år sedan hade jag en liten butik som jag kallade för Frejzan.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela